Ştiri locale

Campania pentru construirea Casei familiale de la Cernat se încheie cu „Alergarea de Moș Nicolae”

Campania umanitară pentru strângea de fonduri și materiale, în vederea construirii unui centru comunitar în localitatea Cernat, pe care membrii echipei Fitness Tribe și cei ai Organizației de tineret Rotaract au demarat-o în luna noiembrie, se încheie joi printr-o alergare de Moș Nicolae.

Aproximativ 30 de sportivi amatori, membri ai echipei Fitness Tribe, vor porni în data de 6 decembrie, de la ora 20:00, din fața Teatrului „Tamasi Aron” din Sfântu Gheorghe într-o alergare în grup, pe un traseu de 9 km, costumați în „Moș Nicolae”, marcând astfel încheierea campaniei, demarată în urmă cu aproape o lună, pentru sprijinirea tinerilor instituționalizați care la împlinirea vârstei de 18 ani sunt nevoiți să părăsească sistemul.

Publicitate

„Acest eveniment marchează și încheierea campaniei din luna noiembrie, când am încercat să promovăm strângerea de fonduri pentru construirea Casei familiale din Cernat. Pentru cei care mai doresc să doneze și să și alerge, acest eveniment este un bun prilej. Traseul este cel standard, de 9 km, dar cu posibilități de scurtătură, fiecare participant având posibilitatea să parcurgă traseul în propriul ritm. Este obligatorie purtarea hainelor de culoare roșie și a căciulii de Moș Nicolae!”, transmit organizatorii evenimentului.

Campania se încheie, acțiunile continuă!

Ambrus Zsombor, reprezentantul Organizației de tineret „Rotaract” Sfântu Gheorghe ne-a precizat că, deși suma strânsă în cadrul campaniei umanitare nu va fi suficientă, membrii organizației intenționează să se implice în continuare pentru sprijinirea acestei cauze: „Noi ajutăm, dar nu vom putea strânge noi toată suma necesară. Va fi doar un ajutor pentru construirea centrului, pentru că este un proces mai îndelungat. Și da, dorim să ajutăm și fizic la construcția Casei familiale de la Cernat”.

Cei care doresc să contribuie cu sume de bani pentru construirea centrului comunitar pot face donații în contul deschis de Asociația Rotaract Sfântu Gheorghe: RO33BTRLRONCRT0446311001.

Organizatorii au precizat că suma totală, strânsă în cadrul campaniei de alergare din luna noiembrie, va fi făcută publică după acest ultim eveniment.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
Publicitate
banner we radio