Sport, Ştiri locale

Al treilea transfer pentru Sepsi OSK Sfântu Gheorghe! Un jucător cu experiență în Liga 1

Victoraș Astafei (29 de ani) a plecat după doar 6 luni de la Selangor FA (Malaezia) pentru a semna cu o formație din Liga 1.

Gsp.ro anunţă că atacantul a semnat un contract pentru două sezoane cu Sepsi Sfântu Gheorghe, echipă proaspăt promovată în Liga 1, care i-a mai adus pe Claudiu Herea și Constantin Grecu.

Mutarea a fost intermediată de Bogdan Apostu, cel care l-a dus și pe Grecu la formația care se află în premieră în Liga 1.

„Am avut mai multe oferte, atât din Liga 1 cât și din străinătate, dar cei de la Sepsi au fost foarte serioși. Atunci când discuți față în față cu oamenii îți dai seama de multe lucruri. A contat mult asta. Obiectivul în primul an va fi salvarea de la retrogradare, așa e normal să fie acum. Sunt foarte mulțumit de alegerea făcută”, a zis Astafei pentru GSP.RO.

„Victor e un fotbalist important al campionatului nostru, un caracter deosebit, care a confirmat peste tot pe unde a fost. În Malaezia a jucat toate meciurile, dar a dorit să se întoarcă acasă, pentru a fi mai aproape de familie. Am mai avut 2 oferte din Liga 1, însă Victor a ales Sepsi pentru seriozitatea oamenilor de aici. Au fost foarte corecți și au un proiect interesant. Va fi unul dintre cei mai importanți oameni ai lor, atât pe teren cât și în vestiar. E un luptător care se pliază perfect pe stilul lui Sepsi”, a zis Bogdan Apostu pentru GSP.RO.

Publicitate
banner we radio