Ştiri

AFI Palace Brașov a primit autorizația de construcție. Când se va deschide noul mall

Primăria Brașov a eliberat autorizația de construcție pentru centrul comercial AFI Palace din centrul Civic al Brașovului, scrie bizbrasov.ro.

Lucrările de transformare a vechii platforme industriale Hidromecanica din Centrul Civic au început încă de anul trecut cu lucrările preliminare amenajării construcției propriu-zise a noului complex comercial, respectiv degajarea terenului de fundaţii nedemolate anterior, ecologizarea și nivelarea terenului. Odată cu construcția noului mall și a spațiilor de birouri de către AFI, pe strada Nicolae Titulescu, în zona intersecției cu strada Dimineții se va amenaja un sens giratoriu, care va asigura accesul către parcarea din incinta mall-ului, dar și o nouă stradă de legătură între Nicolae Titulescu și B-dul 15 Noiembrie, paralelă cu strada Roșiorilor.

Publicitate

AFI Palace Brașov, mall-ul care se va deschide în martie 2018, va avea ancoră retailerul Carrefour. Proiectul cuprinde un centru comercial de peste 45.000 metri pătrați și două clădiri de birouri clasa A. Inițial, israelienii anunțau că acest centru comercial va fi inaugurat în toamna lui 2017, dar ulterior au revenit și au amânat deschiderea pentru martie 2018.

Acesta este al treilea centru comercial al dezvoltatorului în România, după AFI Palace Cotroceni din București și AFI Palace Ploiești.

Mall-ul AFI Palace Brașov va fi construit de compania care a ridicat și baza americană de la Deveselu – Danya Cebus. Danya Cebus Deveselu face parte din grupul Danya Cebus, care a ridicat proiectul AFI Cotroceni.

Publicitate
banner we radio