Ştiri locale

Admitere în luna ianuarie la Şcolile Jandarmeriei Române

Îţi doreşti o carieră în Jandarmeria Română?

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Covasna îţi oferă o nouă şansă de a intra într-o echipă de profesionişti. 700 de locuri (din care 6 locuri pentru romi şi 4 locuri pentru alte minorităţi) îţi sunt puse la dispoziţie de Jandarmeria Română în vederea participării la concursul de admitere la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani sau la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi ,,Petru Rareş”Fălticeni, pentru sesiunea ianuarie 2018.

Candidaţii care doresc să participe la concursul de admitere trebuie să îndeplinească următoarele condiţii şi criterii specifice principale:

– să aibă între 18 şi 27 de ani;

– să aibă înălţimea de minimum 1,65m(fetele) şi 1,70m(băieţii);

– să fie absolvenţi de liceu cu diplomă de bacalureat;

Profită de această şansă şi vino la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Covasna pentru a completa cererea de înscriere şi pentru a obţine toate detaliile necesare cu privire la concursul de admitere.

Înscrierile se fac până la data de 05.12.2017 la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Covasna, iar concursul de admitere va avea loc în luna ianuarie 2018.

Relații suplimentare se pot obține de la Biroul resurse umane din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Județean Covasna (tel. 0267313603 – int. 24411/24407).

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Publicitate
banner we radio