Ştiri

Adio Mandinga! Solista Elena Ionescu părăseşte trupa. Ce s-a întâmplat

După 10 ani în care au cunoscut succesul, cei de la Mandinga se despart de solista Elena Ionescu. Cea care a fost vocea formaţiei în ultimul deceniu a decis că este momentul pentru o carieră solo. Anunţul l-a făcut chiar artista pe pagina sa de Facebook.

„Un nou drum, un nou început. Sufletul meu merge mai departe, dăruind prin pasiune şi muncă, toată dragostea mea pentru muzică! Vă iubesc oameni frumoşi! Trupa Mandinga va aborda un stil muzical diferit, cu o altă solistă. Elena Ionescu, vocea trupei timp de zece ani, își va continua drumul într-un proiect solo. Noile piese Mandinga vor fi în limba engleză și în spaniolă, iar muzica se va apropia de stilul Pop și R&B (rhythm and blues) cu influențe latino”, se scrie pe pagina de Facebook a Elenei.

Publicitate

„A fost o colaborare frumoasă, prima mea experiență în lumea muzicală de anvergură din România și nu numai. Am învățat foarte multe și sunt convinsă că această experiență îmi va folosi foarte mult în viitorul meu artistic”, spune Elena Ionescu.

În locul ei va veni o alta tânără talentată pe nume Barbara. Ea are 27 de ani şi a participat la \”Vocea Spaniei\”, acolo unde e reuşit să impresioneze.

Publicitate
banner we radio