Ştiri locale

Adăpost construit ilegal sub podul peste Debren, dărâmat de Poliția Locală Sfântu Gheorghe

În urma sesizărilor venite recent din partea unor localnici, Poliția Locală Sfântu Gheorghe a luat măsuri pentru demolarea și îndepărtarea unui adăpost ridicat ilegal sub podul peste pârâul Debren din municipiu.

„Mai multe persoane au reclamat faptul că un cuplu în vârstă, care a fost evacuat dintr-una dintre locuințele sociale de pe strada Oltului, a construit un adăpost sub podul peste pârâul Debren. Este vorba despre un cuplu de pensionari, care se pare că nu și-au plătit facturile, dar au existat și reclamații cu privire la comportamentul bărbatului. Ne pare rău că au ajuns în această situație, dar nu au vrut să beneficieze de serviciile Adăpostului de noapte, ci și-au improvizat un adăpost construit ilegal sub pod, o construcție care bineînțeles că nu era autorizată. Am primit plângeri că au făcut inclusiv foc de tabără sub pod, ceea ce poate afecta și podul. Cu ajutorul Inspectoratului de Poliție Județean, al Jandarmeriei și al celor de la TEGA, colegii noștri au luat măsuri și au îndepărtat construcția ilegală de pe amplasament. Din păcate, îi cunoaștem pe cei doi soți și am mai avut un caz similar când și-au improvizat un cort pe malul Oltului – în aceste cazuri trebuie să acționăm”, a explicat Hadnagy István, șeful Poliției Locale Sfântu Gheorghe.

Demolarea construcției neautorizate a avut loc miercuri, 19 iunie, în jurul prânzului, și nu s-au înregistrat incidente majore.

În cazul în care observați situații similare, vă rugăm să contactați Poliția Locală Sfântu Gheorghe  la numărul de WhatsApp: 0739 886 992, sau prin TelVerde: 0800 800 767.

Poliția Locală Sfântu Gheorghe
Biroul de presă

Publicitate
banner we radio