Ştiri locale

Acţiune a poliţiştilor în cluburile şi barurile din Sfântu Gheorghe

În cadrul eforturilor de mentinere a unui climat de ordine şi siguranţă publică, în data de 16.09.2017, în intervalul orar 00.00 – 04.00, poliţiştii din municipiu au organizat şi executat o acţiune în zona discotecilor, barurilor şi altor unităţi similare, în scopul prevenirii şi combaterii mai eficiente a infracţionalităţii înregistrate în astfel de zone şi locuri specifice la nivelul municipiului Sf. Gheorghe. Acţiunea a fost organizată în sistem integrat, fiind angrenaţi poliţişti din structurile de ordine publică, poliţie rutieră şi investigaţii criminale, sprijiniţi de 6 cadre ale I.J.J Covasna.

În urma acţiunii au fost constatate două infracţiuni, şi au fost depistaţi autorii, a fost reţinut un permis de conducere, au fost legitimate 49 de persoane, au fost efectuate 11 controale corporale sumare, 25 de autoturisme au fost controlate, 7 persoane au fost conduse la sediul poliţiei, 9 persoane au fost verificate în aplicaţiile Poliţiei Române. De asemenea, au fost verificate 4 unităţi economice, şi s-au aplicat 9 sancţiuni în valoare de 1.480 lei.

Publicitate

Pe parcursul derulării acţiunii nu au fost înregistrate evenimente deosebite sau grave, astfel de activităţi urmând a fi desfăşurate şi în perioadele următoare.

(IPJ Covasna)

Publicitate
Publicitate
banner we radio