Ştiri locale

Acţiune nocturnă a poliţiştilor în barurile din Sfântu Gheorghe

Menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică reprezintă unul dintre principalele obiective ale poliţiştilor din municipiul reşedinţă de judeţ, periodic fiind organizate şi executate acţiuni în acest sens.

Astfel, în noaptea de 9 decembrie în intervalul orar 00:00 – 04.00, a fost derulată o acţiune în sistem integrat în zona discotecilor, barurilor şi altor unităţi similare, în scopul prevenirii şi combaterii mai eficiente a infracţionalitaţii înregistrate în zone şi locuri specifice la nivelul municipiului Sf. Gheorghe. În această activitate au fost angrenaţi poliţişti de ordine publică, investigaţii criminale şi poliţie rutieră din cadrul Poliţiei municipiului Sf. Gheorghe, sprijiniţi de cadre ale I.J.J. Covasna.

Pe parcursul activităţilor au fost legitimate 56 de persoane, controlate 32 de autoturisme, verificate 4 unităţi economice şi aplicate 9 sancţiuni contravenţionale în valoare de 2340 lei.

Pentru realizarea măsurilor poliţieneşti nu s-a folosit forţa şi mijloacele din dotare, astfel de acţiuni urmând a fi executate şi în perioadele următoare.

(IPJ Covasna)

 

Publicitate
banner we radio