Info Trafic, Ştiri locale

A rănit grav un biciclist şi a părăsit locul accidentului. Acum este căutat de poliţişti!

Miercuri, 26 octombrie 2016, în jurul orei 14:30, pe raza localităţii Catalina a avut loc un eveniment rutier, şoferul autovehiculului implicat părăsind locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Din cercetări poliţiştii au stabilit că un bărbat de 68 de ani care se deplasa cu bicicleta pe DJ 121 dinspre Târgu Secuiesc către Covasna, ar fi fost lovit de un autoturism al cărui şofer şi-a continuat deplasarea fără a opri la locul evenimentului. Biciclistul a suferit răni grave în urma acestui eveniment.

Victima a fost testată cu aparatul etilotest şi s-a stabilit că avea o alcoolemie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul nu a putut oferi informaţii utile pentru identificarea autoturismului sau a şoferului.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, pentru identificarea şoferuluişi tragerea sa la răspundere.

Oricine deţine informaţii cu privire la acest eveniment sau poate da detalii utile pentru identificarea maşinii implicate ori a persoanei care a condus-o la momentul producerii evenimentului, este rugat să anunţe de îndată cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

(Biroul de Presă al IPJ Covasna)

Publicitate
banner we radio