Info Trafic, Ştiri locale

Accident sâmbătă noapte la Sfântu Gheorghe. Şoferul s-a prezentat a doua zi la Poliţie

UPDATE!

Polițiștii l-au identificat pe șoferul care și-a abandonat mașina la intersecția străzilor Berzei și Spitalului din Sfântu Gheorghe, după ce în noaptea de sâmbătă spre duminică a provocat un accident, în urma căruia a doborât un stâlp aflat pe trotuar.

Potrivit IPJ Covasna, șoferul vinovat s-a prezentat în cursul zilei de duminică la sediul Poliției municipiului Sfântu Gheorghe, iar oamenii legii l-au testat pentru a afla dacă a consumat alcool sau alte substanțe psihoactive.

„Conducătorul auto s-a prezentat la Poliție pentru a declara evenimentul rutier. Din primele verificări, ar fi pierdut controlul autoturismului și a intrat în coliziune cu stâlpul în cauză. A fost testat alcoolscop și cu aparatul drug test, rezultatul fiind negativ”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, subinspector Radu Stroe.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu 5 puncte amendă pentru „neasigurarea efectuării manevrei de schimbare a direcției la dreapta în bune condiții”.

___________

Ştirea iniţială:

Polițiștii covăsneni îl caută pe șoferul care în noaptea de sâmbătă spre duminică a provocat un accident la intersecția străzilor Spitalului şi Berzei din Sfântu Gheorghe, și care a fugit de la fața locului, abandonând autoturismul.

Potrivit unor martori, evenimentul s-a produs în jurul orei 00:30, iar în imaginile primite pe pagina de Facebook We Radio se poate observa că mașina a ajuns pe trotuar, unde a dărâmat un stâlp. De asemenea, airbagul de pe locul din dreapta șoferului pare să se fi deschis în urma impactului.

Deocamdată nu e clar câte persoane se aflau în mașină, însă Poliția a demarat o anchetă și îl caută pe șoferul responsabil de producerea accidentului. 

„Noaptea trecută, colegii mei s-au deplasat la fața locului, unde au identificat doar autoturismul. În continuare se fac verificări pentru identificarea persoanei care a condus autoturismul și pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, subinspector Radu Stroe.

Acesta a precizat că în cazul accidentelor fără victime, șoferul are la dispoziție 24 de ore să declare evenimentul la Poliție.

„Conducătorul încă este în termenul legal. Colegii mei încearcă să stabilească exact ce s-a întâmplat”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate