Info Trafic

Accident rutier la Băţanii Mari

În cursul zilei de luni, la ora 09:55, dispeceratul comun ISU – SAJ al judeţului Covasna a fost informat despre faptul că este necesară intervenția pompierilor pentru deblocarea ușii unui apartament situat pe Aleea Hărniciei din mun. Sfântu Gheorghe.

Un echipaj de prim ajutor și descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Sf. Gheorghe şi o ambulanţă SAJ s-au deplasat la fața locului.

Publicitate

Pompierii militari au reuşit să pătrundă în apartamentul aflat la parter prin discolarea unui geam de la balcon. Salvatorii au găsit o femeie imobilizată în cada din baie în stare de conştienţă. Victima în vârstă de 71 de ani a fost predată echipajului SAJ.

O oră mai târziu, acelaşi echipaj de descarcerare a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe DJ 122, în apropiere de Băţanii Mari.

În accident au fost implicate o autoutilitară înmatriculată în judeţul Braşov şi un autoturism înmatriculat în judeţul Covasna. În urma impactului au rămas încarceraţi şoferul (65 de ani) şi pasagera din dreapta (30 de ani) aflaţi în autoturism.

Până la sosirea echipajului de descarcerare, victimele au fost evacuate de către persoanele aflate la faţa locului şi de către personalul SAJ din Baraolt.

Victimele au fost transportate în stare de conştienţă la UPU din Sfântu Gheorghe.

Echipajul de pompieri militari a intervenit pentru deconectarea bornelor acumulatorilor celor două  autovehicule, în vederea prevenirii unui eventual incendiu şi pentru sablarea carosabilului.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

Plutonier Marius Tolvaj

\"Accident

Publicitate
banner we radio