Info Trafic, Ştiri locale

FOTO. Accident rutier cu trei victime la Belin, din cauza alcoolului

Duminică dimineaţa, la ora 04.27, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mihai Viteazul” al judeţului Covasna a fost anunţat, prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, despre producerea unui accident rutier pe DC 37, pe raza localităţii Belin Vale, comuna Belin.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Sf. Gheorghe şi două ambulanţe din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Covasna.

Publicitate

La momentul sosirii forţelor la faţa locului, s-a constatat faptul că în urma accidentului au rezultat trei victime, dintre care una încarcerată.

Ulterior, s-a solicitat în sprijin o ambulanţă de terapie intensivă mobilă de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Braşov.

După acordarea măsurilor de prim ajutor, două dintre victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Sf. Gheorghe, iar una la Unitatea de Primiri Urgenţe Braşov.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 23 ani, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală din direcția Belin către Belin Vale, a pierdut controlul volanului și a intrat frontal într-un bazin de beton folosit la colectarea apelor reziduale. În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto și a doi bărbați cu vârste de 19 respectiv 23 ani, pasageri în autoturism. Victimele au fost transportate la Spitalul Județean Sf.Gheorghe și Spitalul Județean Brașov, pentru ingrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,62 mlg/l alcool în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă.

\"13533236_10154146958731832_3462891080690283209_n\"

Publicitate
Publicitate
banner we radio