Info Trafic

Accident rutier cu două victime la Leţ, din cauza consumului de alcool

Duminică, pe raza localității Leț, s-a produs un accident de circulație, din care a rezultat vătămarea corporală ușoară a două persoane.

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară care tracta o remorcă ce transporta o greblă agricolă, nu a păstrat distanța laterală corespunzătoare față de un vehicul cu tracțiune animală pe care îl depășea, astfel că a acroșat două persoane aflate în atelaj.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, acesta fiind identificat ulterior de către polițiști, la domiciliu. Întrucât se afla într-o stare vădită de ebrietate, polițiștii l-au testat cu etilotestul, acesta indicând valoarea de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean Sf.Gheorghe, în vederea recoltării de probe biologice.

De asemenea, victimele au fost transportate la spital, nefiind necesară internarea lor, întrucât au fost rănite ușor.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, părăsirea locului accidentului și vătămare corporală din culpă.

Polițiștii atrag atenția conducătorilor auto, să nu se urce la volan dacă au consumat alcool, întrucât devin un real pericol pentru toți participanții la traficul rutier.

 

Compartimentul Relaţii Publice

Agent șef de poliție Lambrino Carmen

Publicitate
banner we radio