Info Trafic

Accident pe strada Ciucului din Sfântu Gheorghe. O şoferiţă a ajuns la spital

În dimineața zilei de vineri, în jurul orei 10:00, polițiștii, din cadrul Biroului Rutier Sfântu Gheorghe au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Ciucului din municipiul Sfântu Gheorghe a avut loc un accident rutier.

Din verificările polițiștilor a rezultat că o femeie de 51 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Romulus Cioflec, nu a respectat semnificația indicatorului „Oprire” și a pătruns pe strada Ciucului unde a intrat în coliziune cu un autoturism care circula dinspre strada Arcușului.

În urma accidentului, șoferița de 51 de ani a fost evaluată medical la fața locului, iar ulterior a fost transportată la spital în vederea continuării investigațiilor de specialitate.

Atât ea cât și conducătorul celuilalt vehicul implicat în eveniment au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatele au infirmat prezența alcoolului în aerul expirat.

Permisul conducătoarei auto a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce.

Traficul la locul evenimentului s-a desfășurat alternativ, pe un sens, fiind dirijat de polițiști, până la finalizarea activităților investigative.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal deschis pentru vătămare corporală din culpă, cu scopul de a clarifica toate circumstanțele legate de producerea accidentului rutier.

(Biroul de Presă al IPJ Covasna)

Publicitate
banner we radio