Info Trafic, Ştiri locale

Accident mortal pe DN12 între Micfalău și Bixad. O femeie și-a pierdut viața

Duminică seara, în jurul orei 19, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe DN 12 a avut loc un accident rutier.

Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 66 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 12, în proximitatea km 36, între localitățile Micfalau și Bixad, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un parapet de metal.

Publicitate

Din nefericire, în urma impactului, o femeie de 61 de ani, pasager pe locul din față în autoturism a decedat, iar conducătorul auto a fost rănit, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri.

ISU Covasna informează că la locul intervenției au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului Sfântu Gheorghe. S-a solicitat sprijinul elicopterului SMURD din cadrul Punctului de Operare Aeromedical Brașov și a unei ambulanțe SAJ cu medic. Accidentul s-a soldat cu două persoane încarcerate.

Din nefericire, în urma impactului, o persoană de sex feminin a decedat, iar conducătorul auto a fost rănit, acesta fiind transportat la spitalul clinic de urgență Brașov de către elicopterul SMURD.

Publicitate
banner we radio