Info Trafic, Ştiri locale

Accident mortal la Poian din cauza vitezei excesive

Joi, 14 iunie, în jurul orei 13:30, I.P.J. Covasna a fost sesizat prin numărul de urgenţe 112 despre producerea unui accident rutier în zona comunei Poian.

În urma verificărilor efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, s-a stabilit că în accident a fost implicat un şofer în vârstă de 32 de ani, care se deplasa pe direcția de mers Poian către Sânzieni, iar când a ajuns într-o curbă la dreapta, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum umed, a intrat în derapaj, după care a trecut pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar.

Publicitate

În urma impactului a rezultat rănirea celor doi şoferi, care au fost transportați cu ambulanța la Spitalul Mun. Tg. Secuiesc, unde tânărul în vârstă de 32 de ani a fost declarat decedat, iar celălalt conducător auto a fost diagnosticat cu răni ușoare, rămânând sub supraveghere medicală.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri de la Poliţia Mun. Tg.Secuiesc, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă.

(IPJ Covasna)

Publicitate
banner we radio