Info Trafic, Ştiri locale

Accident mortal la ieşirea din Sfântu Gheorghe spre Braşov. Şoferul era băut iar un tânăr care nu purta centura de siguranţă a murit!

Un accident grav a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă în jurul orei 2.40 pe DN12, la km.8 pe sensul dinspre Sfântu Gheorghe spre Braşov. Conform informaţiilor primite de la purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Nicoleta Marin, de vină pentru producerea accidentului ar fi neadaptarea vitezei la condiţiile de drum, astfel că maşina condusă de un tânăr de 28 de ani s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma accidentului, un tânăr de 23 de ani, pasager în dreapta şi care nu purta centura de siguranţă, a fost rănit grav. El a fost resuscitat la faţa locului şi transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean Braşov, unde din păcate a decedat.

Şoferul de 28 de ani nu a fost rănit, însă la testarea alcoolemiei a rezultat 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

IPJ Covasna recomandă purtarea centurii de siguranţă pentru că aceasta poate reduce urmările grave ale unui accident şi chiar poate salva vieţi!

Aşa s-a întâmplat într-un alt accident petrecut în judeţul Covasna, vineri dimineaţă în jurul orei 5, când un bărbat de 61 de ani nu a adaptat viteza la condiţiile de drum alunecos şi a lovit un cap de pod pe DN11 în apropiere de Oituz după care a ajuns cu maşina în albia râului Oituz.

În urma acestui accident, şoferul, care purta centura de siguranţă, a suferit doar răni uşoare.

Publicitate
banner we radio