Info Trafic, Ştiri locale

FOTO. Accident mortal la ieşirea din Ozun spre Sântionlunca

La data de 1 ianuarie 2018, în jurul orei 13:00, pe DN 11 în apropierea localității Ozun, a avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața, iar alte cinci au fost rănite.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că un bărbat de 46 de ani, care conducea un autoturism înmatriculat în județul Harghita, ar fi adormit la volan din cauza oboselii și a pătruns pe contrasens, unde a lovit frontal un autoturism înmatriculat în județul Covasna, care circula regulamentar.

În urma impactului a rezultat decesul bărbatului de 46 de ani, iar cinci persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri, medicii stabilind că acestea au suferit răni ușoare – este vorba despre trei bărbați și un minor de 13 ani, toți pasageri în autoturismul de Harghita, și șoferul celuilalt autoturism.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând ca la finalizarea verificărilor să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

Compartimentul Relații Publice

Agent principal de poliție Tolvaj-Marin Nicoleta

 

 

Publicitate
banner we radio