Info Trafic, Ştiri locale

Accident miercuri dimineaţă spre Arcuș. O mașină s-a răsturnat în câmp

UPDATE ora 16:00:

IPJ Covasna ne-a comunicat că “sesizarea evenimentului rutier a fost făcută în jurul orei 10. Din primele verificări persoanele care erau în autoturism aveau calitatea de militari. În acest sens, întrucât cauza penală se află în competenta soluționare materială a unei unități de parchet militar, pentru informații suplimentare vă rugăm să vă adresați Pachetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj.”

___________________

Ştirea iniţială:

O mașină în care se aflau trei persoane a derapat și s-a răsturnat în câmp, spre Arcuș.

Un echipaj SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Covasna s-au deplasat la fața locului pentru a le acorda victimelor primul ajutor.

Purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, slt. Marius Tolvaj ne-a precizat că până la venirea salvatorilor, cele trei persoane aflate în autoturism s-au autoevacuat.

„O singură mașină a fost implicată, în care erau 3 persoane. Până la sosirea echipajelor, pasagerii au ieșit din mașină, li s-au acordat îngrijiri medicale și au fost transportați la spital (…) Noi am asigurat măsurile privind stingerea incendiilor, persoanele nu erau încarcerate”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Covasna.

Victimele au fost preluate și transportate la Spitalul din Târgu Secuiesc.

(Ioana Ardeleanu)

Foto: Facebook / Csaba Fadgyas

Publicitate