Info Trafic, Ştiri locale

Accident miercuri dimineaţă între Chichiş şi Lunca Câlnicului, între un microbuz de transport persoane și trei autoutilitare

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN11 Brașov-Târgu Secuiesc, în zona localității Lunca Câlnicului, județul Brașov (limită cu județul Covasna), a avut loc un accident rutier în care au fost implicate 2 autoturisme, un microbuz de transport persoane și o autoutilitară de transport marfă. Din primele informații, două persoane au suferit leziuni, sunt conștiente, fiind evaluate medical la fața locului. Traficul rutier este întrerupt, pentru a permite intervenția forțelor MAI și pentru efectuarea cercetării la fața locului.

Conform IPJ Braşov, în accident au fost implicate 4 autovehicule, respectiv 3 autoutilitare destinate transportului de marfă și un microbuz pentru transport persoane. În urma producerii accidentului rutier au rezultat 2 victime, pasageri în microbuz, care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier.

Publicitate

Dispeceratul comun ISU – SAJ al judeţului Covasna a fost informat în această dimineaţă despre producerea unui eveniment rutier pe DN 11, la ieșirea din localitatea Chichiş spre judeţul Braşov.
În accident au fost implicate nouă persoane ce se aflau patru autovehicule, respectiv trei autoutilitare destinate transportului de marfă și un microbuz pentru transport persoane
La faţa locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de pompieri Sfântu Gheorghe şi o ambulanţă cu medic din cadrul serviciului de ambulanţă judeţean (SAJ Covasna).
Forţele participante au intervenit pentru acordarea primului ajutor victimelor, asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor la locul evenimentului rutier și sablarea carosabilului.
Ambulanțele SMURD şi SAJ au transportat la UPU Sfântu Gheorghe două pasagere aflate în microbuzul pentru transport persoane.

Publicitate
banner we radio