Info Trafic, Ştiri locale

Accident la Sfântu Gheorghe. O maşină a ajuns în gardul unei case!

Un bărbat a ajuns la spital vineri, după ce mașina în care se afla a fost lovită de o dubă, la intersecția străzilor Sălciilor și Țigaretei din Sfântu Gheorghe.

Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit că de vină pentru accident este șoferul autoturismului, un bărbat de 61 de ani, care nu a acordat prioritate dubei.

În urma impactului, mașina a fost proiectată în gardul unei case.

„În data de 17.07.2020, ora 17.00, Poliția Municipiului Sfântu Gheorghe a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că la intersecția dintre str. Sălciilor cu str. Țigaretei s-a produs un accident rutier, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. Un bărbat de 61 ani, în timp ce conducea un autoturism pe str. Sălciilor dinspre str. Fabricii, la intersecție cu str. Țigaretei, nu a respectat semnificația indicatorului „OPRIRE” și nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare condusă regulamentar pe str. Țigaretei de către un bărbat de 38 ani, intrând în coliziune cu aceasta. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 61 de ani care a fost transportat la o unitate medicală unde i s-au acordat îngrijiri”, ne-a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, subinspector Radu Stroe.

Ambii șoferi au fost testați și nu consumaseră alcool.

Polițiștii continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate