Info Trafic

Accident între două microbuze pe strada Constructorilor din Sfântu Gheorghe. Două persoane au ajuns la spital

În data de 04 iulie 2024, în jurul orei 14:50, polițiștii Biroului Rutier Sfântu Gheorghe au fost sesizați cu privire la un accident rutier care a avut loc pe strada Constructorilor, din municipiul Sfântu Gheorghe.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că un bărbat de 36 de ani a condus un microbuz pe strada Constructorilor, dinspre DN 13E spre strada Lt. Păiș David. În dreptul unei brutării, acesta a efectuat viraj stânga în timp ce un alt microbuz, condus în aceeași direcție de un bărbat de 52 de ani, s-a angajat în depășirea sa, rezultând coliziunea celor două vehicule.

În urma accidentului, ocupantii autoturismelor au fost evaluati medical la fața locului, iar in cazul unei tinere de 21 de ani si a unui barbat de 36 de ani, pasageri în microbuzul condus de barbatul de 52 de ani, a fost necesară transportarea la spital pentru continuarea investigațiilor de specialitate. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatele nu au indicat consumul de băuturi alcoolice. Ulterior, acestora le-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal deschis pentru vătămare corporală din culpă, pentru a clarifica toate circumstanțele legate de producerea accidentului rutier.

Pe timpul efectuării investigațiilor, circulația la locul evenimentului s-a desfășurat alternativ, pe un sens, cu dirijarea polițiștilor.

Publicitate
banner we radio