Info Trafic, Ştiri locale

VIDEO. Accident pe DN11 între Cernat şi Târgu Secuiesc

UPDATE!

Traficul rutier pe DN 11, care a fost blocat parţial vineri timp de aproape o oră şi jumătate din cauza unui accident produs între localităţile Cernat şi Târgu Secuiesc, a fost reluat în condiţii normale, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Covasna.

Publicitate

„Circulaţia a fost îngreunată din cauza unui accident rutier produs pe fondul nepăstrării distanţei corespunzătoare între autovehiculele aflate în mers. (…) Din această cauză, conducătorul unui autoturism, care circula din direcţia Braşov către Târgu Secuiesc, a pătruns pe contrasens, în încercarea de a evita impactul cu autovehiculul din faţa sa, şi a lovit un alt autoturism care circula regulamentar din direcţia opusă”, se arată într-un comunicat de presă.

În urma impactului, o femeie în vârstă de 62 de ani, pasageră pe locul din dreapta faţă în autoturismul care circula regulamentar, a fost rănită uşor, precizează sursa citată.

_________________________

Vineri în jurul orei 12:30 a avut loc un accident rutier pe DN11, între localitățile Cernat și Târgu Secuiesc, în care au fost implicate două autoturisme, iar din această cauză circulația rutieră este îngreunată și se desfășoară dirijat, pe un singur fir alternativ.

Polițiștii se află la fața locului și efectuează cercetări pentru a stabili toate împrejurările producerii acestui eveniment și acționează pentru dirijarea traficului rutier.

Conducătorii auto sunt rugați să adopte o manieră prudentă de conducere, să respecte regulile de circulație și indicațiile polițiștilor.

Din primele informaţii, se pare că o persoană a fost rănită şi a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

VIDEO: Szigyártó Szabolcs / Crow Security

Publicitate
banner we radio