Info Trafic, Ştiri locale

Accident cu trei morţi pe DN11 în zona Cernat

Doi bărbați și o femeie și-au pierdut viața, iar alte două persoane au fost rănite după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit frontal, luni dimineață, pe DN 11 Brașov – Târgu Secuiesc, în zona localității Cernat.

Potrivit IPJ Covasna, accidentul s-a petrecut în jurul orei 06:30, după ce unul dintre șoferi, care circula din direcția Târgu Secuiesc către Brașov a intrat pe contrasens.

Publicitate

Traficul a fost blocat și deviat pe ruta Intersecție DN 11 cu DN13E către stațiunea Covasna iar din Târgu Secuiesc a fost deviat pe DJ 121 către intersecția DN 11 cu DN13E.

„Polițiștii au fost sesizați despre producerea unui accident cu multiple victime în pe DN 11 în  proximitatea km 45. Din primele verificări polițiștii au stabilit că un autoturism care circula din direcția Târgu Secuiesc către Brașov, pe DN 11  a intrat pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune cu un alt autoturism ce circula regulamentar din direcția Brașov-Târgu Secuiesc. Din accident au rezultat 5 victime. Doi bărbați și o femeie din autoturismul care a provocat accidentul au decedat și o femeie a fost rănită ușor. Conducătorul auto (femeie) care circula regulamentar a fost rănit grav”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna.

Potrivit acestuia, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

În acest moment se circulă alternativ pe un sens.

Publicitate
banner we radio