Info Trafic, Ştiri locale

Accident cu patru răniţi la Ozun

Miercuri, 08 februarie 2017, în jurul orei 09:45, pe DN 11, în apropierea localității Ozun, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea a patru persoane.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii care s-au deplasat la fața locului s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 44 de ani aflat la volanul unei autotutilitare, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum (carosabil acoperit cu mâzgă), a pierdut controlul asupra direcției și a ieșit în afara părții carosabile unde s-a răsturnat.

În urma acestui eveniment a fost rănită grav o femeie de 55 de ani, iar alte trei persoane, două femei de 48 și 20 de ani, precum și un tânăr de 16 ani, au suferit răni ușoare.

De asemenea, în urma verificării stării tehnice a autovehiculului în cauză, s-a constatat că anvelopele montate pe puntea din spate erau uzate peste limita legală, fapt ce a favorizat producerea evenimentului rutier. În consecință, conducătorul auto a fost sancționat cu amendă contravențională în cuantum de 580 lei şi s-a dispus măsura reţinerii certificatului de înmatriculare.

(IPJ Covasna)

Foto: Gábor Lehel

Publicitate
banner we radio