Info Trafic, Ştiri locale

Accident cu doi răniţi la Chichiş

Un accident în care au fost implicate două autoturisme s-a petrecut joi în jurul prânzului pe DN11 în localitatea Chichiş.

Din cercetările polițiștilor a reieșit că un bărbat de 62 de ani, aflat la volanul unui autoturism ce se deplasa dinspre Tg. Secuiesc spre Brașov, a efectuat un viraj la stânga fără să se asigure corespunzător și a lovit un autoturism care venea din sens opus.

Publicitate

În total în cele două autoturisme se aflau şapte persoane, dar la UPU au fost transportate doar două de către SMURD și Ambulanţă, restul de cinci persoane refuzând transportul la Spital.

La faţa locului în trafic se afla şi un medic de la UPU Braşov, care a acordat primul ajutor până la sosirea echipajelor de intervenţie.

Polițiștii le reamintesc șoferilor că adoptarea unei conduite preventive, atenția sporită și respectarea regulilor de circulație îi feresc de accidente rutiere. Asigurați-vă temeinic înaintea efectuării oricărei manevre, mai ales la depășiri ori virajul la stânga și respectați limitele legale de viteză.

Foto: ISU Covasna

Publicitate
Publicitate
banner we radio