Info Trafic

Cinci persoane rănite într-un accident la ieşirea din Sfântu Gheorghe spre Miercurea Ciuc

 

Sâmbătă seară, în jurul orei 18:20, pe strada Lunca Oltului, la ieșire din municipiul Sfântu Gheorghe spre Miercurea Ciuc, a avut loc un accident rutier.

Din cercetările efectuate de polițiștii care s-au deplasat la fața locului s-a stabilit că o tânără de 21 de ani aflată la volanul unui autoturism, cel mai probabil pe fondul lipsei de experiență în condus (este posesoare de permis de conducere de 6 luni), a pătruns pe contrasens într-o curbă ușoară la dreapta și a lovit un autoturism care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului șoferița de 21 de ani, pasagera aflată în autoturismul condus de aceasta (20 ani), dar și conducătoarea celuilalt autoturism (femeie de 33 ani) și cei doi pasageri, o femeie (62 ani) și un bărbat (61 ani), au suferit răni ușoare.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Polițiștii le recomandă conducătorilor auto să adopte în permanență o manieră prudentă de conducere, cu respectarea regulilor de circulație. Adaptați în permanență viteza de deplasare la condțiile de trafic și de drum și păstrați o distanță suficientă față de autovehiculele cu care vă intersectați în trafic.

(IPJ Covasna)

Foto arhiva

 

Publicitate
banner we radio