Info Trafic, Ştiri locale

FOTO. Trei răniţi într-un accident între Târgu Secuiesc şi Cernat. Cinci maşini au fost avariate

Sâmbătă dimineață, în jurul orei 10:30, pe DN 11 în apropierea municipiului Târgu Secuiesc, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate cinci autovehicule.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că nepăstrarea distanței între autovehicule a fost cauza producerii acestui eveniment, astfel că patru autovehicule, aflate pe același sens de mers, s-au ciocnit succesiv. Totodată, în urma impactului unul dintre autoturismele implicate a fost proiectat pe contrasens unde a lovit o altă mașină care circula regulamentar.

Publicitate

Trei persoane au fost rănite ușor în urma acestui eveniment: două femei de 35 și, respectiv, 65 de ani, precum și o minoră în vârstă de 7 ani. Toți conducătorii auto implicați au fost testați din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Adoptarea unei maniere prudente de conducere, atenția sporită și adaptarea vitezei de deplasare la condițiile de trafic și de drum sunt principalele recomandări pe care le transmit polițiștii conducătorilor auto.

Luați în considerare în permanență, atunci când conduceți, apariția unui pericol neprevăzut – o frânare bruscă a celui care circulă în față, un obstacol pe carosabil ș.a. Dacă circulați în permanență adaptând viteza de deplasare și menținând o distanță suficientă față de cel care vă precede, veți putea evita la timp producerea unui accident.

La fel de important, este să semnalizați din timp atunci când intenționați să efectuați o manevră și să folosiți luminile de întâlnire, pentru a fi vizibili în trafic.

(IPJ Covasna)

FOTO: ISU Covasna

Publicitate
Publicitate
banner we radio