Ştiri locale

A început votarea finaliştilor Best of Sepsi!

Timp de trei săptămâni, în perioada 12 octombrie – 2 noiembrie, are loc etapa votului în cadrul primei ediţii Best of Sepsi. Pe site-ul bestofsepsi.ro vor putea fi votaţi cei 45 de finalişti în cele 9 categorii AICI. Finaliştii sunt prezentaţi pe site cu cuvintele celor care i-au nominalizat, iar fiecare utilizator poate vota o singură dată în fiecare categorie.

Tot pe 12 octombrie a început şi înscrierea publicului larg pentru participarea la Gala Best of Sepsi care va avea loc pe 11 noiembrie de la ora 18:00, în sala mare a Teatrului „Tamási Áron”. La Gală vor putea participa maxim 150 de persoane din oraş, pe bază de înscriere completând formularul de AICI. Participanţii vor fi stabiliţi în ordinea înscrierii şi doar persoanele care primesc confirmare de participare prin SMS vor putea lua parte la Gală.

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe a lansat proiectul Best of Sepsi din dorinţa să descopere şi să premieze eroii de zi cu zi care, prin bunătatea, grija și cunoștințele lor ajută comunitatea locală, făcând din Sfântu Gheorghe un loc mai frumos, mai locuibil și mai primitor.

(Biroul de Imagine şi Comunicare al Primăriei Sfântu Gheorghe)

Publicitate
banner we radio