Ştiri locale

A început programul de iarnă al Crucii Roşii Covasna. Organizaţia caută sponsori pentru premiile acordate în cadrul Tombolei de Crăciun

Crucea Roșie Covasna a început pregătirile pentru programul de iarnă „Donează și tu pentru cei care nu au”, al cărui scop este sprijinirea familiilor nevoiașe în preajma sărbătorilor de iarnă. Voluntarii organizației și-au propus să pregătească în acest an 500 de pachete cu produse neperisabile, pe care le vor distribui în mai multe localităţi din judeţ.

Tot în cadrul programului, Crucea Roşie Covasna a dat start tombolei de Crăciun, prin intermediul căreia speră să poată strânge fonduri suficiente pentru a putea realiza pachetele cu alimente care vor fi distribuite în luna decembrie.

Publicitate

Preţul unei tombole este 10 lei, iar doritorii pot achiziţiona biletele de la sediul organizaţiei din Sfântu Gheorghe, strada Kós Károly nr.7.

„Săptămâna trecută am început programul de iarnă, am dat start tombolei de Crăciun pe care o organizăm în fiecare an. Din donaţiile strânse în cadrul tombolei dorim să pregătim 500 de pachete cu alimente pentru familiile nevoiaşe din judeţ. Pachetele vor conţine alimente neperisabile, cum ar fi: ulei, 2 kilograme de făină, zahăr, orez, mălai, pastă de tomate şi bomboane de Crăciun, şi vor fi distribuite în luna decembrie în mai multe sate şi comune din judeţul nostru. Vrem ca fiecare familie să primească aceste pachete cel târziu până pe 25 decembrie”, ne-a spus coordonatoarea voluntarilor Crucii Roșii Covasna, Opra Zsófia-Szende.

Donaţii pot fi făcute şi online, pe site-ul Crucii Roşii Covasna (AICI), tot acolo putând fi găsite mai multe detalii despre termenii şi condiţiile pentru donare, respectiv modalitatea prin care poate fi transmisă donaţia.

În ceea ce priveşte tombola de Crăciun, tragerea la sorţi a câştigătorilor va avea loc în data de 28 decembrie.

Firmele şi persoanele care doresc să sponsorizeze programul de iarnă al Crucii Roşii Covasna, contribuind cu diferite premii pentru câştigătorii tombolelor, pot lua legătura cu reprezentanţii organizaţiei la sediul din Sfântu Gheorghe, strada Kós Károly nr.7.

Printre premiile oferite anii trecuţi în cadrul tombolei de Crăciun se numără pachete cu produse pentru igiena personală, cupoane cadou, carduri cadou pentru cumpărături, bilete de intrare, produse handmade sau sucuri naturale.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate