Info Trafic

A început operaţiunea Speed Marathon: Poliţia Rutieră a scos în trafic toate aparatele radar din dotare

Atenţie, şoferi! Poliţia Rutieră anunţă că a început Speed Marathon, o operațiune uriașă împotriva celor care depășesc viteza legală, toate radarele din dotarea poliției urmând a fi scoase pe teren!

Așadar, toți șoferii care vor fi pe drumuri până pe 23 aprilie, vor fi monitorizați într-o amplă acțiune a Poliției Române, care a demarat începând cu ziua de duminică, 9 aprilie.

Operațiune intitulată Speed Marathon se desfășoară în mai multe țări din Europa până pe data 23 aprilie. Evenimentul este considerat cea mai mare campanie de aplicare a legii împotriva celor care depășesc viteza legală de deplasare pe șosele și se află deja la cea de-a zecea ediție.

Campania a început, pe teritoriul României, duminică, 9 aprilie și se va derula până pe 23 aprilie, timp în care vor fi organizate filtre rutiere pentru depistarea și sancționarea vitezomanilor. În România sunt desfășurate peste 350 de aparate radar.

„Conform graficului Roadpol, începând de duminică, 09.04 și până pe 23.04.2023, Poliția Română va organiza filtre (inclusiv cu mașini neinscripționate) pentru depistarea și sancționarea șoferilor ce depășesc regimul legal de viteză. În perioada 17 – 23.04.2023, se va desfășura operațiunea Speed Marathon, ce constă în scoaterea pe teren a tuturor aparatelor radar, inclusiv pe drumuri naționale și autostrăzi. Drumuri bune (și cu permisul în buzunar)”, se arată într-o comunicare transmisă de Poliția rutieră.

În ultimele 24 de ore, de la începutul operațiunii, polițiștii rutieri au reținut aproape 800 de permise de conducere. De asemenea, au fost retrase 259 de certificate de înmatriculare.

Publicitate
banner we radio