Ştiri locale

A furat 600 de pachete de ţigări dintr-un magazin din centrul oraşului Sfântu Gheorghe

Un bărbat care se deplasa în noaptea de marţi spre miercuri pe strada 1 Decembrie 1918 în zona centrală din Sfântu Gheorghe a observat faptul că ușa de acces de la un magazin este deschisă și prezintă urme de forțare.

La fața locului s-a deplasat o echipă a IPJ Covasna care a constatat că în jurul orei 02:20, un autor necunoscut a pătruns prin efracție în unitatea comercială în cauză, de unde a furat peste 600 pachete de țigări și 2 sticle de băuturi alcoolice.

Valoarea prejudiciul reclamat este de aproximativ 10.000 lei.

Din investigaţiile efectuate, polițiștii au stabilit faptul că suspectul este o persoană de sex masculin în vârstă de 34 ani, motiv pentru care s-a solicitat efectuarea unei percheziții domiciliare la adresa acestuia.

Astfel, în baza mandatului de percheziție domiciliară dispus de către Judecătoria mun. Sfântu Gheorghe s-a procedat la efectuarea percheziției la locuința suspectului, ocazie cu care au fost identificate și ridicate mijloace materiale de probă.

În urma audierii, suspectul a recunoscut comiterea faptelor, luându-se măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în data de 19.09.2019 să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în formă continuată.

Publicitate
banner we radio