Ştiri locale

A fost lansat site-ul GAL Sepsi

A fost lansat site-ul Grupului de Acțiune Locală (GAL) Sepsi, unde utilizatorii pot găsi, printre altele, informații despre zonele marginalizate ale municipiului Sfântu Gheorghe, Strategia de Dezvoltare Locală și alte proiecte ale Asociației.

De asemenea, platforma oferă detalii despre obiectivele GAL Sepsi, informații despre dezbaterile publice organizate de Asociație, iar utilizatorii pot accesa și un Atlas al zonelor urbane marginalizate din România.

„A fost lansată pagina web a Asociației GAL Sepsi – www.galsepsi.ro. Pe lângă știri și noutăți vă puteți documenta, printre altele, asupra structurii și componența asociației, despre Strategia de Dezvoltare și intervențiile cuprinse în ea, dar găsiți informații utile și despre cele trei zone urbane marginalizate din municipiului Sfântu Gheorghe.  Vizitați-l cu încredere!”, au transmis reprezentanții GAL Sepsi pe Facebook.

Site-ul www.galsepsi.ro este bilingv și, potrivit realizatorilor, conținutul acestuia se va „îmbogăți treptat”, în strânsă legătură cu progresul proiectului.

Asociația „Grup de Acțiune Locală Sepsi” este o organizaţie nonprofit, înfiinţată cu scopul reducerii numărului de persoane aflate în risc de sărăcie sau excluziune socială, a îmbunătăţirii calității vieţii, a creşterii coeziunii sociale, a îmbunătăţirii condițiilor și a mediului de viață a populaţiei aflate în zonele marginalizate ale municipiului Sfântu Gheorghe.

(Ioana Ardeleanu)

banner we radio