Ştiri locale

A fost desemnat actorul anului la Teatrul Andrei Mureşanu

La final de stagiune, echipa Teatrului „Andrei Mureșanu” din Sfântu Gheorghe dorește să mulțumească publicului pentru entuziasmul și susținerea cu care a fost alături de Teatru în stagiunea 2015/2016.

În mijlocul lunii iunie am închis o stagiune foarte încărcată, în cursul căreia am reușit să construim un repertoriu stabil compus din 12 spectacole dintre care 7 noi premiere: Contra progresului de Esteve Soler, în regia lui Cristian Ban, Doi Galbeni după povestea lui Ion Creangă,  regizat de Mirela Bucur, Tartuffe de Moliére în regia lui Zakariás Zalán, Trei rupturi de Remi De Vos în regia lui Radu Afrim, o coproducție a TAM cu Teatrul Independent Osonó – Orb de mină de Székely Csaba, regizat de Catinca Drăgănescu, Histrion, texte din J.P. Sartre și W. Shakespeare, regizat de Mihai Nițu și ”7”  după Dino Buzatti în regia lui Sebastian Marina.

Publicitate

În baza voturilor publicului, concursul organizat de Teatrul „Andrei Mureșanu” –  „ACTORUL ANULUI” – a fost câștigat de actrița Claudia Ardelean. Promitem tuturor celor ce au votat-o, și nu numai lor, că o vor revedea pe Claudia în foarte multe dintre spectacolele stagiunii viitoare!

(Biroul de presă al TAM)

\"Claudia

Publicitate
Publicitate
banner we radio