Ştiri locale

A decedat una dintre pacientele din ambulanța implicată în accidentul de la Malnaş

Femeia în vârstă de 60 de ani ajunsă în stare gravă la spital după ce, marți, ambulanța privată în care se afla a părăsit partea carosabilă și a izbit frontal un zid pe DN 12, în localitatea Malnaș, a încetat din viață la scurt timp după ce a ajuns la spital.

Directorul medical al Spitalului Județean de Urgență din Sfântu Gheorghe, dr. Roşu Mátyás, a declarat că pacienta a fost adusă la Urgențe cu multiple traumatisme și, în ciuda eforturilor medicilor, nu a putut fi salvată. Șoferul în vârstă de 51 de ani și un alt pacient, în vârstă de 63 de ani rămân internați pe secția de Ortopedie.

Publicitate

„Au fost 4 victime, 3 bărbați și o femeie. Doi bărbați sunt în prezent internați la noi pe secția de Ortopedie cu fracturi de col humeral și de șold. Pacienta de 60 de ani a fost în starea cea mai gravă, a venit cu fractură de coloană cervicală, fractură de coloană toracală, a avut multiple fracturi costale cu sânge în cavitatea pleurală și în cavitatea abdominală. Din păcate a decedat la scurt timp în camera de resuscitare, la UPU. Probabil i-a fost afectat și cordul, nu putem fi siguri, dar avea lichid și în cavitatea pericardică. Bărbatul de 51 de ani are fracturi costale și fractură de șold, este la Ortopedie, iar celălalt bărbat de 63 de ani are fractură de col humeral și fractură de coloană lombară, este internat la Ortopedie”, a precizat directorul medical al spitalului, dr. Roşu Mátyás.

Potrivit acestuia, cel de-al treilea pacient, bărbatul în vârstă de 77 de ani din localitatea Bixad a fost externat.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio