Info Trafic, Ştiri locale

A accidentat mortal o persoană, apoi a fugit de la fața locului

Vineri după-amiază, un bărbat de 32 de ani a fost prezentat în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, după ce joi seară a condus băut și a accidentat mortal o persoană, apoi a fugit de la locul faptei.

Joi seară, în jurul orei 20:50, polițiștii au fost sesizați printr-un apel prin 112, despre faptul că pe raza comunei Turia, o persoană ar fi fost accidentată mortal. Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că aspectele sesizate se confirmă și au identificat la fața locului corpul fără viață al unui bărbat de 63 de ani.

Publicitate

În cauză au fost demarate imediat verificările, iar în mai puțin de două ore de la primirea apelului, polițiștii au identificat atât autoturismul implicat, cât și pe cel care l-a condus la momentul producerii evenimentului.

Din cercetările efectuate până la acest moment s-a stabili că, în timp ce conducea autoturismul în cauză, bărbatul de 32 de ani a surprins și accidentat mortal victima care se afla pe partea carosabilă. La momentul depistării șoferul nu a putut fi testat cu etilotestul din cauza stării avansate de abrietate, astfel că a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost reclotate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Vineri după-amiază s-au făcut demersurile necesare astfel încât bărbatul de 32 de ani, cercetat acum pentru ucidere din culpă, conducere sub influența băuturilor alcoolice și părăsirea locului accidentului, să fie prezentat instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Publicitate
banner we radio