Ştiri

9.000 €, în trei zile pentru Lavinia Pârva, iubita lui Ştefan Bănică

Lavinia Pârva nu se mulţumeşte, se pare, doar cu statutul de iubită a lui Ştefan Bănică junior. Ea şi-a relansat cariera şi se bucură, mai nou, de concerte pe bandă rulantă. Numai la sfârşitul acestei săptămâni, ea va cânta în şase localităţi, iar tariful perceput pentru un singur spectacol e de 1.500 de euro.

Intrată, la un moment dat, într-un con de umbră, Lavinia Pârva, iubita lui Ştefan Bănică junior, a renăscut în ultima perioadă precum pasărea Phoenix. A ajutat-o, ce-i drept, şi recunoaşterea publică a poveştii de dragoste pe care o trăieşte cu unul dintre cei mai în vogă artişti din showbizul autohton, dar şi cooptarea sa într-o nouă echipă managerială, din care fac parte şi Anna Lesko, şi Andreea Bălan.

Publicitate

Are 6 concerte într-o săptămână

Astfel că bruneta a ajuns să aibă concerte pe bandă rulantă şi să-i facă chiar concurenţă celebrului său iubit. Lavinia aduce şi ea acum bani frumoşi în casă, sporind astfel veniturile “familiei”. De pildă, numai în acest weekend, ea va cânta în şase localităţi, mai precis în Vălenii de Munte, în Zimnicea, Răcari, precum şi la trei petreceri private din Capitală. Pe scurt, Lavinia, care pretinde 1.500 de euro pe eveniment, va produce în doar trei zile nu mai puţin de 9.000 de euro. Cum la fiecare sfârşit de săptămână va avea între patru şi şase spectacole, bruneta se va putea lăuda, la finalul acestei luni, cu un venit de cel puţin 30.000 de euro.

Locuieşte în vila cântăreţului

Lavinia are propriul ei apartament, în care, de altfel, a şi locuit până să devină iubita lui Bănică jr. De când relaţia sa cu Ştefan a devenit cât se poate de serioasă, artista s-a mutat în vila cântăreţului. Ea a cunoscut- o deja pe “mama-soacră” şi şi-a invitat logodnicul la Timişoara, pentru a-l prezenta familiei. Recent, Lavinia nu a ascuns faptul că-şi doreşte un copil, lucru susţinut de altfel şi de Ştefan Bănică jr, care, deşi are doi moştenitori, a mărturisit că ar mai vrea un bebe.

Publicitate
Publicitate
banner we radio