Antal Arpad
Ştiri locale

84% dintre cetăţeni, mulţumiţi de activitatea primarului Antal Árpád

Un procent de 84% din cetăţenii municipiului Sfântu Gheorghe sunt mulţumiţi de activitatea primarului Antal Árpád, potrivit unui sondaj de opinie realizat de UDMR Covasna.

Potrivit rezultatelor acestuia, date marţi publicităţii, activitatea primarului oraşului Baraolt, Lazar Kiss Barna, este apreciată de 73% dintre cetăţenii intervievaţi, cea a primarului din staţiunea Covasna, Thiesz János, de 60% dintre respondenţi, iar a primarului municipiului Târgu Secuiesc, Bokor Tibor, de 57%.

Publicitate

Preşedintele UDMR Covasna, Tamás Sándor, a declarat că Uniunea va intra în cursa pentru alegerile locale cu trei dintre cei patru primari, fără însă a-l nominaliza pe cel care va ieşi din cursă. „Vă pot spune că din cele patru oraşe ale noastre, din cei patru primari pe care îi avem, trei o să continue cursa”, a declarat Tamás Sándor.

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, a declarat că se mai gândeşte încă dacă va candida sau nu pentru cel de-al treilea mandat. „Politica e un viciu, e greu să te laşi, dar nu imposibil”, a declarat Antal Árpád.

Toamna trecută acesta a lansat ideea că ar fi posibil să nu mai candideze pentru un nou mandat, considerând, printre altele, că trebuie să acorde mai mult timp vieţii personale.

(Agerpres)

Publicitate
banner we radio