Ştiri locale

7 posturi disponibile la noul Cinema din Sfântu Gheorghe

Casa de Cultură „Kónya Ádám” din Sfântu Gheorghe anunță concurs de recrutare pentru ocuparea a 10 posturi, din care 7 vor facilita funcționarea Cinematografului Arta, iar 3 pe cea a Casei de Cultură. Pentru Cinematograful Arta se caută 2 responsabili proiecție filme, 2 îngrijitoare/îngrijitori, supraveghetoare/supraveghetori de sală și 3 casiere/casieri. Pentru a ocupa un post vacant, se necesită studii medii. Pot aplica chiar și persoanele care nu au vechime sau care nu au experiență în domeniu.

Scopul cinematografului Arta, care își va deschide în curând porțile, este de a servi publicul – iubitor de filme – din Sfântu Gheorghe, pe lângă filmele tradiționale și 3D oferind un spațiu chiar și diferitelor evenimente ale Casei de cultură, organizate în jurul tematicii de film. Noul manager al cinematografului asigură formarea profesională a noilor angajați, drept pentru care așteptăm persoane cu entuziasm, dinamice, care ar dori să învețe în acest domeniu.

Casa de Cultură Kónya Ádám anunță concurs de recrutare pentru ocuparea a 2 posturi de organizator evenimente și 1 post de responsabil marketing cultural. Pentru unul dintre posturile de referent cultural (organizator evenimente) nu se necesită vechime, doar studii superioare absolvite într-unul dintre următoarele domenii: comunicare, relații publice, marketing, management cultural, arte, litere, management de proiecte, studii europene, iar pentru cel de-al doilea post de referent cultural (organizator evenimente) se necesită aceleași studii și 2 ani vechime în specialitate.

Pentru ocuparea postului de responsabil marketing cultural se necesită studii superioare într-unul dintre domeniile următoare: comunicare, relații publice, marketing, management, management cultural, arte, litere, management de proiect, studii europene, respectiv 2 ani vechime în specialitate.

În ultimii ani, ca urmare a reorganizării culturale, activitatea Casei de Cultură Kónya Ádám s-a extins, astfel, în prezent, ocupându-se chiar și de organizarea pe scară largă a evenimentelor culturale la nivel de oraș, ca de exemplu organizarea Zilelor Sfântu Gheorghe, a Târgului de Toamnă, a Festivalului de  Ziua Copilului sau a Festivalul PulzArt. În acest sens, Casa de Cultură caută persoane dinamice, rezistente la stres, care sunt interesate de organizarea de evenimente și care nu se sperie de un program de lucru flexibil.

Candidații pot aplica până la data de 4 noiembrie la sediul Casei de Cultură Kónya Ádám.

Pentru relații suplimentare, condiții necesare și lista documentelor necesare candidării, accesați site-ul Casei de Cultură AICI.

Vă dorim succes în aplicare!

Publicitate
banner we radio