Ştiri locale

7 persoane amendate după un scandal izbucnit sâmbătă noapte la Sfântu Gheorghe

Șapte persoane au fost amendate de polițiștii covăsneni, care au fost solicitați să intervină pentru aplanarea unui scandal izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică, în cartierul Simeria din Sfântu Gheorghe.

Potrivit IPJ Covasna, apelul a fost făcut în jurul orei 01:00, iar la fața locului s-au deplasat mai mulți polițiști și jandarmi. Oamenii legii au aplicat amenzi care însumează 11.200 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Publicitate

„La data de 5 septembrie a.c., în jurul orei 01:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe au fost sesizați despre faptul că la intersecția străzilor Vasile Goldiș și Andrei Șaguna mai multe persoane se ceartă și sunt implicate într-un scandal. La fața locului s-au deplasat polițiști și jandarmi din cadrul I.J.J Covasna, iar în urma intervenției conflictul a fost aplanat. Cele 7 persoane implicate în scandal, 4 bărbați și 3 femei, au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 11.200 de lei conform cu Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, subinspector Radu Stroe.

Potrivit martorilor, persoanele implicate în altercație au participat la o petrecere într-un local din zona „Golgota”, iar astfel de evenimente se întâmplă frecvent.

(Ioana Ardeleanu)

 

 

 

 

Publicitate
banner we radio