Ştiri locale

600 de coşuri de gunoi stradale vor fi amplasate în Sfântu Gheorghe

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe a achiziţionat în această vară 600 de coşuri de gunoi stradale, pe care societatea de salubritate TEGA le va amplasa pe stâlpii din oraş.

Coşurile de gunoi sunt de culoare neagră, fiind fabricate din materiale rezistente. De asemenea, coşurile au fost personalizate cu un design care conţine mesajul „Oraşul nostru, responsabilitatea noastră”, prin care locuitorii sunt îndemnaţi să arunce gunoaiele în coşurile de gunoi, şi nu la întâmplare pe stradă.

Publicitate

Depinde de fiecare dintre noi să avem un oraş curat şi frumos, iar pentru ca acest lucru să fie posibil, municipalitatea lucrează permanent pentru îmbunătăţirea serviciilor şi facilităţilor.

Primele coşuri de gunoi vor fi amplasate joi pe străzile Berzei, Stadionului şi Vasile Goldiş, urmând ca în perioada următoare să fie schimbate majoritatea coşurilor de gunoi stradale din oraş. Astfel va creşte numărul coşurilor de gunoi stradale din oraş, urmând să fie amplasate coşuri şi în zone ale oraşului unde acum acestea lipsesc.

(Biroul de Imagine şi Comunicare al Primăriei Sfântu Gheorghe)

Publicitate
banner we radio