Ştiri

5 filme mai erotice decât „Fifty Shades of Grey”

„Fifty Shades of Grey” se anunţă un film plin de erotism, însă nu trebuie să aştepţi până în 13 februarie, dacă vrei să vezi scene fierbinţi. Vezi 5 filme care sunt mai sexy decât pelicula lui Sam Taylor-Johnson. Jurnaliştii de la Huffington Post au realizat o listă de filme care sunt mai sexy decât „50 Shades of Grey”.

Basic Instinct”

Publicitate

Scena în care Sharon Stone se află la interogatoriu este, probabil, cea mai cunoscută din istorie. Filmul lui Paul Verhoeven, realizat în 1992, îl prezintă pe Nick Curran (Michael Douglas), un detectiv care anchetează moartea unei foste vedete rock. Suspecta principală este Chaterine Tromell (Sharon Stone), însă acest lucru nu îl împiedică pe Curran să se implice într-o relaţie amoroasă cu ea. Scenele de sex dintre cei doi sunt chiar mai fierbinţi decât momentul în care Sharon Stone îşi desface picioarele.

Infidela”

Filmul lui Adrian Lyne, din 2002, este la fel de plin de erotism cum se anunţă „50 Shades of Grey”. Diane Lane şi Richard Gere interpretează doi soţi de vârstă medie, care trăiesc, fericiţi, în suburbiile oraşului New York. Lucrurile se schimbă, însă, când ea cunoaşte un tânăr misterios, iar aventura lor începe să aibă consecinţe dezastruoase. Cel mai fierbinte moment este partida de sex pe care cei doi o au în baia unui restaurant.

De aici în eternitate”

Deşi filmul a apărut în 1953, este considerat, în continuare, una dintre cele mai sexy pelicule ale tuturor timpurilor. Acest titlu se datorează, în mare parte, scenei în care Burt Lancaster şi Deborah Kerr se sărută pe malul mării.

9 săptămâni şi jumătate”

Filmul din 1986 este plin de scene de sex, iar chimia dintre Mickey Rourke si Kim Besigner trece dincolo de ecrane. Elizabeth şi John au o relaţie plină de senztualitate, care, însă, se dezvoltă într-un coşmar din care nu lipsesc fantezia şi dominaţia.

Absolventul”

Filmul a fost realizat în 1967 şi prezintă povestea lui Benjamin Braddock, un tânăr care tocmai a terminat colegiul şi care se lasă sedus de soţia şefului său. Scenele interpretate de Dustin Hoffman şi Anne Bancroft sunt pline de senzualitate.

Publicitate
Publicitate
banner we radio