Sport, Ştiri locale

31 de medalii pentru sportivii Show Time la Cupa Kokoro & Open Brașov 2017

Fie că este vorba de antreprenori sau sportivi, cu toţii îşi doresc succesul. Ei vor să fie primii pe piaţă sau în sport. Așa se poate caracteriza echipa de ju-jitsu din cadrul Clubului Sportiv Show Time, care a participa în data de 2 septembrie 2017 la Cupa Kokoro 2017 & Open Brașov, cu un lot de 28 de sportivi, ce au venit acasă cu 31 medalii, dintre care 8 de aur, 10 de argint și 13 de bron la cele două probe, fighting și ne-waza.

Atât în acest sport cât și în altele sunt ambiţii mari şi îndrăzneţe. Cu cât omenirea progresează mai mult cu atât concurenţa devine mai acerbă, iar performanţa capătă nuanţa unui deziderat greu de atins. Sportivii Show Time trebuie să muncească mult şi pe mai multe niveluri de dezvoltare pentru a-și depăşi noi şi noi recorduri personale, astfel că cei 2 coordonatori din cadrul clubului sunt nevoiţi să devină mai flexibili, mai activi, mai prezenţi şi inovativi pe o piaţă sportivă locală și națională în continuă mişcare şi transformare.

Publicitate

Şi totuşi, secretul sportivilor covăsneni, constă într-o atitudine pozitivă, înţeleaptă şi matură despre ce înseamnă arta ju-jitsu-lui şi competiţiile sportive în general, astfel că ei acceptă atât reușita cât și eşecul ca pe ceva natural şi firesc în evoluţia sportivului și implicit a echipei.

De la competiția ce a avut loc la Brașov, majoritatea sportivilor au venit acasă cu medalii, însă o mică parte cu experiența unei competiții bine făcută și o verificare a nivelului de măiestrie sportive.

Cei mai buni sportivi ai echipei au fost Artene Vlad și Neagu Valentin ce se pregătesc pentru a concura la a XIV-a ediție a Campionatului Balcanic și a Cupei Mondiale U15 de Ju-Jitsu ce va avea loc în localitatea Podgorica din Muntenegru în perioada 22-24 septembrie a.c., precum și sportivele Neagu Alexandra Codruța, Stoican Alis Maria și Mihalca Izabella Zina ce au concurat pe aceiași categorie, reușind să își surclaseze adversarele, astfel urcând împreună pe podiumul de premiere, sportive ce se pregătesc pentru Campionatele Europene U18 & U21 ce vor avea loc la București în perioada 27-29 Octombrie a.c.

Atât în business cât și în sport dezvoltarea/performanța are nevoie de finanțare, așa și sportivii echipei Show Time sunt sprijiniți financiar de Consiliul Județean Covasna și la Consiliul Local al Municipiului Sf. Gheorghe prin proiectele sportive depuse de C.S Show Time, instituții ce finanțează o parte de cheltuieli aferente celor două competiții internațional și de diferiți sponsori.

Finanțarea taxelor de participare a sportivilor Show Time la competiția Cupa Kokoro & Open Brașov 2017 a fost efectuată de către Consiliul Local a Municipiului Sf. Gheorghe prin programul Sf. Gheorghe sprijină Sportul.

(Echipa Show Time)

Publicitate
banner we radio