Sport

20 de medalii pentru CSM Sfântu Gheorghe la Campionatele Naționale de Ju-Jitsu

Salbă de medalii obținută de Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe la Campionatele Naționale de Ju-Jitsu la toate categoriile de ani. Sportivii pregătiți de antrenori Cristina și Petru Oltean s-au întors acasă încununați de succes, cu un total de 20 medalii din care: 8 aur, 5 argint și 7 bronz.

În perioada 16 – 19 februarie 2023 la Giurgiu s-a desfășurat Campionatul Național de Ju-Jitsu organizat de Federația Română de Arte Marțiale, Departamentul de Ju-Jitsu în colaborare cu CS AQUILA Giurgiu și autoritățile locale, la toate categoriile de ani și greutate de la copii până la seniori la toate formele competiționale recunoscute de Ministerul Sporturilor după regulamentul IJJF.

Publicitate

Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe a participat la aceste campionate cu un total de 12 sportivi sub îndrumarea antrenoarei de judo și arte marțiale prof. Cristina OLTEAN, acestea cucerind un total de 20 medalii din care 8 medalii de aur, 5 medalii de argint și 7 medalii de bronz, totodată clubul CSM Sfântu Gheorghe se clasează pe locul 7 la finele competiției în funcție de medaliile obținute pe cluburi participante, chiar dacă CSM Sfântu Gheorghe participă la aceste campionate cu o echipă restrânsă din motive financiare sau motive medicale. La aceste campionate naționale fiecare sportiv a avut dreptul să participe la maxim trei probe competiționale.

Rezultatele obținute de sportivii CSM Sfântu Gheorghe sunt următoarele: Lascu Vlad, Locul I, Campion Național, medaliat cu aur la proba de fighting seniori/categoria -62 kg. și Locul III,  la proba ne-waza seniori/categoria -62 kg.; Boieriu Radu Nicolae, Campion Național, medaliat cu aur la proba de fighting juniori I U18 ani/categoria +81 kg., Locul II, Vicecampion Național la proba fighting tineret U21 ani/categoria +94 kg. și Locul III, medaliat cu bronz la proba ne-waza tineret U21ani/categoria +94 kg; Pavel Denis, Locul I, Campion Național, medaliat cu aur la proba de fighting seniori/categoria -56 kg., Locul III, medaliat cu bronz la proba ne-waza seniori/categoria -56 kg. și Locul V la proba fighting tineret U21 ani/categoria -56 kg.; Lungu Brianna-Andreea Locul I, Campioană Națională, medaliată cu aur la proba de ne-waza juniori II U16 ani/categoria -57 kg., Locul II, Vicecampioană Națională la proba fighting juniori II U16 ani/categoria -57 kg. și Locul II, vicecampioană națională la proba fighting juniori I U18 ani/categoria -57 kg.; Stănciuleasa Adrian-Claudiu Locul I, Campion Național, medaliat cu aur la proba de ne waza juniori I U18 ani/categoria -55 kg. și Locul I, Campion Național, medaliat cu aur la proba de ne waza juniori II U16 ani/categoria -55 kg.; Onișoru Gabriela-Mihaela Locul I Campioană Națională, medaliată cu aur la proba de fighting juniori II U16 ani/categoria – 63 kg., Locul I Campioană Națională, medaliată cu aur la proba de fighting juniori I U18 ani/categoria – 63 kg. și Locul II, Vicecampioană Națională la proba ne-waza juniori II U16 ani/categoria + 63 kg.; Pietrăreanu Mihnea Locul II, Vicecampion Național la proba fighting copii U12 ani/categoria -34 kg. și Locul III, medaliat cu bronz la proba fighting cadeți U14 ani/categoria -34 kg.; Moga Mario-Daniel Locul III, medaliat cu bronz la proba ne-waza tineret U21ani/categoria -69 kg și respectiv două locuri 5 la probele de ne-waza tineret și fighting seniori aceeași categorie de -69 kg; Dancs David-Erik Locul III, medaliat cu bronz la proba fighting cadeți U14 ani/categoria -34 kg. și respectiv locul 5 la proba de ne-waza cadeți U14 ani/categoria -34 kg.; Ene David-Matei Locul III, medaliat cu bronz la proba fighting copii U12 ani/categoria -34 kg., Stănciuleasa Alexandru locul 5 la proba de ne-waza cadeți U14 ani/categoria -42 kg,; Hadjipanayotou Eirini, locul 5 la proba de fighting copii U12 ani/categoria -36kg.

“Păcat că din motive financiare nu am putut participa la aceste Campionate Naționale cu toți sportivii de valoare pe care îi avem în pregătire, rezultatele pe care le puteam obține erau altele, totodată pierd sportivi de valoare din acest motiv care făceau cinste clubului, orașului, județului și țării în definitiv. Noi suntem club de performanţă și înaltă performanță unde sportivii fac niște sacrificii imense și totodată trebuie să beneficieze și de niște avantaje. Anunțăm pe această cale că facem selecții de sportivi pentru secțiile de performanță și înaltă performanță la secțiile de Judo și Arte Marțiale Ju-Jitsu. Mulțumim pe această cale tuturor acelora care ne-au ajutat in pregătirea și participarea la această competiție majoră și totodată mulțumim mass-mediei locale pentru mediatizarea rezultatelor obținute de sportivii noștri”, a declarat antrenor Prof. Oltean Cristina.

Publicitate
banner we radio