Ştiri locale

15 maşini din staţiunea Covasna, cu cauciucurile sparte de Crăciun

În dimineața zilei de 24 decembrie 2016, polițiștii din orașul-stațiune Covasna au fost sesizați de către un bărbat din oraș, despre faptul că persoane necunoscute au distrus două anvelope ale autoturismului său parcat în spatele blocului unde locuiește.

În urma primelor verificări s-a stabilit că mai multe autovehicule erau în aceeași situație, mai exact au fost identificate 15 mașini cărora le-au fost înțepate cauciucurile.

Polițiștii au pornit imediat investigațiile, iar în scurt timp autorul faptelor a fost identificat în persoana unui tânăr în vârstă de 19 ani din oraș. Acesta a fost condus la audieri, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Și la Târgu Secuiesc polițiștii fac verificări pentru identificarea autorilor unor distrugeri. Oamenii legii au fost sesizați luni dimineață despre faptul că persoane necunoscute au înțepat anvelopele a două autoutilitare staționate într-o parcare din oraș. Se fac cercetări în cauză pentru identificarea autorilor și tragerea acestora la răspundere sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

(IPJ Covasna)

Publicitate
banner we radio