Ştiri locale

Zeci de bunuri provenite din săvârşirea unor furturi au fost recuperate de poliţişti

În urma unei ample acţiuni ce s-a desfăşurat marţi, 29 martie 2016, Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală – Târgu Secuiesc au reuşit identificarea unor persoane bănuite de comiterea mai multor furturi.

Au fost efectuate 3 percheziţii domiciliare pe raza comunei Ghelinţa, în urma activităţilor fiind descoperite zeci de bunuri provenite din săvârşirea de infracţiuni.

Publicitate

Din cercetări a reieşit că în perioada noiembrie 2015 – martie 2016, doi bărbaţi, împreună cu trei minori, toţi din Ghelinţa, ar fi comis peste 15 furturi din auto şi din anexe gospodăreşti, atât pe raza comunei Ghelinţa, cât şi în municipiul Târgu Secuiesc şi oraşul Covasna.

În urma activităţilor, poliţiştii au ridicat electronice auto (radiocasetofoane, sisteme de navigare GPS), scule electrice (flexuri, maşini de găurit, motofierăstraie) precum şi scule auto, combustibil, toate bănuite că ar proveni din săvârşirea de infracţiuni. Acestea au fost ridicate de la locaţiile unde s-au efectuat percheziţii precum şi de la alte persoane care ar fi cumpărat aceste bunuri de la făptuitori.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a persoanelor în cauză, dar şi pentru a stabili cuantumul prejudiciului cauzat prin săvârşirea infracţiunilor şi restituirea bunurilor către persoanele vătămate.

(Biroul de Presa al IPJ Covasna)

Publicitate
Publicitate
banner we radio