Ştiri locale

Vrei să fii polițist? Școlile de agenți de poliție organizează concurs de admitere în luna ianuarie

Școlile de agenți de poliție îți oferă posibilitatea de a face parte din echipa noastră, a polițiștilor. Grăbește-te, te poți înscrie până pe 5 decembrie!

Mulți sunt atrași de meseria de polițist. Unii pentru că simt nevoia de a ,,face dreptate” sau pentru a apăra alți oameni, alții pentru că simt nevoia să-și disciplineze viața și caută o stabilitate și responsabilizare.

Publicitate

Dacă ai cochetat cu ideea de a fi polițist, află că, în perioada 13 – 21 ianuarie 2018, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca vor organiza concurs de admitere pentru o nouă promoție de elevi. Durata studiilor de această dată este de 1 an.

Pentru o carieră în Poliție, poți candida pe cele 1.300 de locuri (dintre care 16 locuri speciale pentru rromi și 10 pentru minorități) la școala din Câmpina și 300 de locuri(dintre care 6 sunt locuri speciale pentru romi și 3 pentru minorități), la școala din Cluj-Napoca.

Până pe 5 decembrie, cei interesați se pot înscrie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Covasna. Cererile se depun la Serviciul Resurse Umane situate în Sfântu Gheorghe, str. K.Cs.Sandor, nr 16, de luni până vineri, în intervalul 9:00 – 15:00.

Puteți găsi toate condițiile pe care trebuie să le îndepliniţi și actele care sunt necesare la înscriere aici: https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2018.

Probele pe care le vei susține, tematica și bibliografia vor fi afișate în cel mai scurt timp, atât pe site, cât și pe pagina de facebook a Poliției Române.

Ultima sesiune de admitere la școlile de agenți de poliție a avut loc în luna septembrie a acestui an. Probele de concurs au fost: proba medicală, proba fizică și testul scris (gramatică limba română și limba străină).

(IPJ Covasna)

Publicitate
banner we radio