Ştiri locale

VIDEO. #VisitCovasna a încercat pârtia de schi de la Valea Mare

Dacă alegeți să vizitați județul Covasna în timpul iernii, cu siguranță nu vă veți plictisi, scrie visitcovasna.com. Alături de pârtiile din Şugaș Băi, Covasna și Întorsura Buzăului, pârtia de schi Oprea din Valea Mare este o alternativă superbă, cu condiții excelente pentru cei îndrăgostiți de sporturile de iarnă.

Pârtia a fost construită în 2016 și este a doua ca lungime din județul Covasna, având 700 de metri. Este ideală pentru începători și avansați, cu un nivel mediu de dificultate. Puteți aluneca confortabil pe pârtia bine întreținută în timp ce vă bucurați de împrejurimile pitorești.

Ioan Oprea, proprietarul pârtiei de schi, spune că obiectivul lor este să ofere turiștilor un strat de zăpadă potrivit: „Lucrăm constant pentru a oferi pârtiei de schi condiții excelente, tunurile de zăpadă funcționează aproape neîntrerupt ca să putem găzdui turiștii în condiții ideale. Se pot închiria schiuri lângă pârtie și la baza acesteia este și un mic pub, unde vă puteți relaxa sau chiar să vă încălziți cu o băutură caldă”, spune Ioan Oprea.

Publicitate
banner we radio