Ştiri locale

VIDEO. Trupa Mano & Gregor a lansat un nou videoclip în care au format un hashtag viu din aproape 300 de persoane

În cel mai nou videoclip al lor, trupa indie folk Mano & Gregor a realizat un flashmob și o paradă instrumentală care prezintă diversitatea, bogăția culturală și spiritul deschis ale oamenilor din Cluj-Napoca, oraşul în care cei doi artişti din Sfântu Gheorghe s-au stabilit de câţiva ani. 

Mesajul principal a fost: Nu contează de unde vii sau cine ești, dacă trăiești în Cluj-Napoca, aici cu siguranță vei fi acceptat și îți vei găsi locul.

Clipul a fost filmat în curtea Muzeului de Artă (Palatul Bánffy), iar ca parte a flashmob-ului, mulțimea de reprezentanți ai celor 24 de organizații care au acceptat invitația a realizat o formă de hashtag, care a fost surprinsă din aer. Mai apoi, trupa și organizațiile au coborât un banner uriaș de pe partea laterală a Palatului Bánffy, vizavi de intrare, care a fost pictat de trupă și de participanți împreună, simbolizând solidaritatea și cooperarea comunității clujene.

Scopul trupei a fost acela de a prezenta, prin intermediul noului său videoclip, organizațiile și comunitățile colorate care fac acest oraș vibrant și mai plăcut de trăit, lucrând adesea în spatele culiselor în activitatea lor de zi cu zi.

Publicitate
banner we radio