Sport, Ştiri locale, Video

VIDEO. Sepsi OSK pierde în ultimul minut cu campioana CFR Cluj

Sepsi OSK a pierdut greu duminică seara meciul cu campioana sezonului trecut, CFR Cluj. Oaspeţii s-au impus cu 2-1 şi au terminat turul campionatului regulat pe primul loc. Victoria campioanei a venit când clujenii se aflau deja în “10” şi a fost adusă de Ciprian Deac, printr-o lovitură de pedeapsă.

Campioana a deschis repede scorul, în minutul 14, însă din acel moment Sepsi a avut cele mai mari ocazii ale partidei. Echipa antrenată de Eugen Neagoe a trecut de câteva ori pe lângă egalare, dar aceasta a venit abia spre final, reuşita purtând semnătura internaţionalului U21, Florin Ştefan, după ce fundaşii CFR-ului l-au mascat pe Arlauskis, care nu a văzut un şut care în mod normal trebuia parat fără probleme.

Chiar şi cu un om mai puţin, campioana nu a cedat şi a obţinut victoria chiar în ultimele minute ale partidei. Andrei Mureşan a obţinut un penalty, iar Deac a înscris fără probleme de la punctul cu var.

În urma meciului, CFR ocupă primul loc în Liga 1, cu 26 de puncte, două mai multe decât principala contracanditată, FCSB. Sepsi termină turul pe primul loc de play out, 7, cu 19 puncte.